Urbanears Giveaway!I'm happy to finally host this giveaway. It's been on the list for a while, but never fitted my time schedule. Well, it's here! Thanks to the girls at Oona PR, I'm giving away two pairs of Plattan Urbanears headphones, the quilted black edition. These headphones make my heart beat faster. They're classy and tough at the same time. A combination that I favor! Not only they look good, but they sound good as well and the quilted padding makes them softer. All this perfection on your head to transmit your favorite tunes right into your ears! 
So, who's in?

What you have to do win these babies?!

1. Follow me via Google Friend Connect, Bloglovin' or like my Facebook page
3. Leave a comment telling me about your most amazing music experience
4. Leave your name and an e-mail adress. I'll choose the two lucky winners and contact them by e-mail. 

The giveaway ends at 22nd of June at 18.00 +1CT and is open to international readers.

Good luck!
24 comments

 1. Wow this give-away is crazy! I follow you with bloglovin. My most amazing music experience was a concert of a band called Sigur Ros at the festival Rock Werchter. This band means so much to me.. My boyfriend and I have a specific song of them that is very special to us, and when we saw this band live, together, it was just overwhelming. I cried, I laughed, I enjoyed. I will always remember that. Standing there with him, surrounded by all these other people. It was magical

  ReplyDelete
  Replies
  1. and I forget to give you my email (I got caught up in the moment) tesstettelin@hotmail.com

   Delete
 2. i'm in love with secondhand serenade <3
  nilakussriani@gmail.com

  ReplyDelete
 3. Mijn fijnste muzikale ervaring? Een optreden van Parov Stelar enkele jaren geleden, op een klein festivalletje in Eupen. Het was net een week gedaan met mijn lief, ik was een wrak, maar we gingen daar toch nog samen met 2 gemeenschappelijke vrienden heen gaan, omdat dat één van onze favoriete bands was. En hoe slecht ik mij die week ervoor (en weken erna ook voelde), tijdens dat optreden kon ik dat allemaal los laten. Een uur lang heb ik op mijn blote voeten staan dansen en ben ik volledig opgegaan in dat optreden... tot de zangeres bij mijn favoriete lied zei 'this is for you' en naar mij wees. Ondanks mijn liefdesverdriet was dat echt één van mijn fijnste optredens ooit :) Ongelofelijk wat muziek kan doen.

  ReplyDelete
  Replies
  1. oh ja! aupaysdesmerveillesblog at gmail dot com ;)

   Delete
 4. Folow on GFC and liked on Facebook!

  Mijn lievelingsmuziek is de muziek uit de jaren '60 en '70... Vraag me niet wat er op Q music draait want ik zou het niet weten.
  Nu heb ik de laatste tijd wel geluk dat die bands nog eens touren voor ze te oud worden :p
  Fleetwood Mac, Paul Simon, Bob Dylan, The Eagles, .... en Paul McCartney! Dat was één van mijn muziek hoogtepunten. Ik kan nog steeds niet geloven dat ik een Beatle heb horen/zien spelen! Gaat me altijd bijblijven!

  harvestmoonblog *at* gmail.com

  ReplyDelete
 5. Ooooh mooi! Ik doe zeker mee, volg je via Facebook en Blogloving :-)
  Mijn fijnste muzikale ervaring is toch wel de eerste twee keren dat ik naar Pukkelpop ben geweest (vorig jaar viel wat tegen wegens de storm). Ik was nog nooit naar een echt groot festival geweest en ik vond het echt geweldig :D Vooral de optredens van N*E*R*D en Kelis vond ik super!

  voguesuit@live.be

  xx

  ReplyDelete
 6. Mijn beste muziek ervaring was Amy Winehouse, in haar prille begin, Back to Black was net uit.
  Ze kon nog geweldig optreden en haar stem was om kippenvel van te krijgen.
  Jammer genoeg is ze er niet meer :(

  Manon

  iloveaffreux @ hotmail.com

  ReplyDelete
 7. James Brown concert a year before he died! r.i.p.

  liked both on fb (Lia Siouti)

  hypnelia@gmail.com

  ReplyDelete
 8. Mijn allerbeste muziek ervaring zal er helaas niet komen :( ik ben ontzettende fan van Burial maar die weigert een concert te geven. Live zal ik hem dus nooit zien. Slecht een aantal mensen weten wie hij is en hij probeert zo ver mogelijk weg te blijven bij commercialisering van muziek. een supermooi statement vind ik zelf. daarom zijn deze headphones geschikt om toch een imaginair mini concert te hebben haha :D ze zijn trouwens er mooi! <3 zwart!

  x Sophie

  ReplyDelete
 9. je.suis.sophie@hotmail.com (vergeten :D)

  ReplyDelete
 10. Mijn allerbeste muziekervaring was een optreden van de Lostphrophets jaaaaaren geleden op Groezrock! Het was mijn eerste echte festival als 15 jarig meisje en dat optreden (ookal luister ik nu niet meer naar die band) zal mij voor altijd bij blijven. Misschien kan ik het dan nog eens herbeleven met deze headphones :D
  eline.verbeke@hotmail.com

  ReplyDelete
 11. Wauw, mooi!
  Mijn meest amazing ervaring is toch wel vorig jaar EINDELIJK Linkin Park zien, nadat ik vroeger fan was geworden als 11-jarige. Nu, 11 jaar later, stonden ze daar eindelijk op een podium in België en ze waren goeedddd! :) (Eerste en laatste keer Werchter weliswaar, ben meer een Pukkelpop-fan.)
  + Gevolgd op Bloglovin' en Urbanears geliked op Facebook.

  Charlotte
  ctrlmulders@gmail.com

  ReplyDelete
 12. Zo leuk om al de comments te lezen!

  Vorig jaar ging ik voor het eerst naar Rock Werchter met 3 vriendinnen voor een dagje.
  Kings of Leon speelde die dag en tijdens hun optreden besefte ik dat ik zo gelukkig was! Klinkt echt heel melig, maar het was echt zo. Ze speelden zo goed en ik was zo blij dat ik ze eindelijk live zag en dat ik dit allemaal mocht van mijn ouders! Ik was 15 en vond dat echt wel super :D. Dit jaar ga ik weer naar Werchter, maar nu 4 dagen en ik kan niet wachten tot ik de Red Hot Chili Peppers zie. Er zijn ook veel andere groepen die ik supergraag hoor, maar RHCP is toch iets speciaals. Het is door mijn mama dat ik ze leerde kennen en sinds mijn 10e ofzo ben ik al fan! Dat zal waarschijnlijk ook een speciaal optreden worden dat ik voor de rest van m'n leven zal onthouden :).

  Marie
  marie.everaerdt@hotmail.com

  ReplyDelete
 13. Deftones, Pukkelpop 2009. Whole day of sweaty & hot weather, feeling tired, heavy feeling in my head. During their concert the sky became the jet black, roaring and threatening clouds and suddenly heavy rain. The special significance of music for me during the concert became almost magical because of the weather. A blissful feeling overwhelmed me.

  Katrien
  info@katrienvandesompel.be

  ReplyDelete
 14. This comment has been removed by a blog administrator.

  ReplyDelete
 15. Omg, hopelijk lezen niet veel mensen dit verhaal, want ik loop er niet graag te koop mee :) Ik moet wel toegeven dat ik soms zelf niet kan geloven dat dit alles mij is overkomen...:D
  Mijn vader had een favoriet lied..."My Ummah" en ik wist niet wat te geven voor zijn verjaardag dus heb ik het ingezongen in een studio. Ik zing van mijn 3 jaar, dus het was nog niet zo slecht gelukt. Mijn papa vond het natuurlijk fantastisch... Na een tijdje verscheen mijn versie van "My Ummah" op allerlei Tsjetsjeense forums, dus ik was kinda famous tussen mijn klein volkske :D
  Op een dag belt mijn tante van Tsjetsjenië mij op en vraagt mij snel mijn koffers te pakken want de Tsjetsjeense ministerie van cultuur wil mij leren kennen. Ik dacht: "Wat krijgen we nu? Ik wil geen zangeres worden... muziek is iets persoonlijk voor mij.. ", maar heb het uiteindelijk toch gedaan. Toen ik hoorde dat the whole trip om de verjaardagsconcert van de president draaide, heb ik een glitzy Elie Saab-jurk gekocht en heb opgetreden in de residentie van R. Kadyrov. Het was wel grappig, want ik was de enige die live zong en de meesten hadden geen idee dat ik Tsjetsjeens was (lied werd gezongen in het Engels & Arabisch).
  Van Grozny naar Moskou vloog ik met de presidentiële privé vliegtuig - fancy all the way!
  Maar heb toch besloten om in ons Belgelandje te blijven en mijn echte dromen te volgen. Het is wel een onvergetelijke ervaring geweest om nooit te vergeten... En dit allemaal door mijn liefde voor muziek.
  Ok, guys, now beat my story :D

  I'm already following you on twitter & bloglovin' + liking Urbanears on FB

  Pema
  info@voguemoment.com

  ReplyDelete
 16. great giveaway! I already have a pair of headphones I like, but this is really awesome.

  xx,
  Izumi
  HYBRID HUNTER

  ReplyDelete
 17. Op een dag had mijn mama tickets over voor een vooralsnog volledig onbekend Nederlandstalige groep genaamd Yevgueni. Aangezien zij zich ziek voelde, trommelde ik een vriendin op en vertrok naar ons plaatselijk cultuurhuis. Vooralsnog zeer sceptisch maar nieuwsgierig, speelde Yevgueni Papa en we waren verkocht. Min vriendin en ik kochten elk de Cd, lieten hem tekenen en ontdekten 6 maanden later dat Yevgueni het ongelooflijk goed was aan hetd oen. Hun volgende concert was uitverkocht en ook wij waren aanwezig. Sindsien ga ik naar elk concert dat ze aandoen in Mechelen en elke keer opnieuz bezorgt Papa me rillingen.

  Liefs, Sarah
  sarahvandenbrande@hotmail.com

  ReplyDelete
 18. Ik volg op GFC. Mijn leukste muziek ervaring was waarschijnlijk mijn eerste muziekervaring (dat ik me herinner). Mijn Papa danste altijd met mij toen ik nog een baby/peuter was op Bob Dylan. Enkele jaren daarna ben ik naar een concert van hem geweest met mijn papa.

  lippylash@hotmail.com

  ReplyDelete
 19. My most amazing musical experience was when my boyfriend surprised me with a trip and tickets to see The Killers, which wound up being the best concert I've been to.

  Jamie Myers
  lilla215@yahoo.com

  ReplyDelete
 20. I'm a fan of both your's and Urbanears' pages on Facebook (Kate Ryan)

  My most exciting music moment is my first ever concert - seeing Grinspoon live at my local RSL club. It was a pretty small, under-age gig, but at the time SO cool! I still have the ticket tucked away in a book somewhere.

  kate1485 at hotmail.com

  ReplyDelete
 21. That's a LOVELY giveaway! I'm so in!

  Mijn music experience.. Hmm.. Ik was als 12jarige enorm fan van de Spice Girls (black period). En meermaals heb ik toen met vriendinnen optredens gedaan op 'Wannabe' en ik was toen Scary Space.. :)

  NEON-GIVEAWAY op mijn blog: http://www.secondagenda.be/birthday-giveaway-by-sohochic/

  xoxo
  Grietje

  grietje@secondagenda.be

  ReplyDelete
 22. Already was liking both!
  So here's my best musical experience (again, because it didn't get published the first time :p me so clumsy!)

  When a friend of mine suddenly passed away in secondary school, all I could bear to listen to was Bon Iver. Justin Vernon's ethereal vocals helped me through that very rough patch in my life, and has done so for many more difficult times later on. So when I found out Bon Iver were coming to the AB, I was shell-shocked and over the moon. I just had to get my hands on a ticket. I ordered my sister to camp in front of the pc, because I had to be in class. She wasn' able to get a ticket and I was left feeling quite heartbroken. A friend from school told me he'd take me with him if he had a ticket left, but that was unlikely and I felt like I was clutching on straws. As months passed and the concert crept nearer, all my hopes of seeing Justin & Co were dwindling. Until that one day, a red +1 on Facebook. If I was still interested in that ticket. IF I WAS STILL INTERESTED? My piercing shrieks shattered several window panes, and nights were spent in completely - wait for it - insomnia. The concert itself was unlike anything I'd ever experienced. I soared higher and higher with every note and had my eyes closed the entire time (and I normally hate those eyeclosing people at concerts). At that moment I wasn't in Brussels. Not even in Belgium, or the world. I was in complete bliss, and I'd give my left foot to feel that way again. No drug in this world could ever come close.

  Immi Abraham
  immanuel1@hotmail.com

  ReplyDelete